Χάρτινα Ποτήρια για καφέ

Βιοδιασπώμενα Καλαμάκια απο PLA

Μπορείτε να βρείτε τα καλαμάκια μας στα εξής σημεία

Στα παρακάτω σημεία μπορείτε να προμηθευτείτε τα είδη μας σε μικρότερες ποσότητες και σε τιμές λιανικής.

βιοδιασπαστείτε

   Τα τελευταία χρόνια η χώρα μας φαίνεται να κάνει κάποια δειλά βήματα προς την εφαρμογή ενός πλαισίου για ένα πιο οικολογικό περιβάλλον. Παρ’ότι έχουμε καθυστερήσει σαν κοινωνία – πολιτεία, πρέπει να χαιρετήσουμε αυτό το βήμα και να βοηθήσουμε ο καθένας απο την πλευρά του για να προχωρήσει παρακάτω. 
  Πάνω σε αυτό το χρονικό ορίζοντα γεννήθηκε το βιοδιασπώμενο. Στόχος μας είναι να φέρουμε τον άνθρωπο πιο κοντά σε οικολογικά είδη. Αυτό το πετυχαίνουμε διατηρώντας τις τιμές μας όσο πιο κοντά γίνεται στις αντίστοιχες εναλλακτικές πλαστικών ειδών, ώστε να διευκολύνουμε τα τελικά σημεία να τα εισάγουν στα αναλώσιμά τους. Προς το παρόν διαθέτουμε μόνο βιοδιασπώμενα καλαμάκια όμως μελλοντικά θα φέρουμε και άλλα είδη.

Συχνές Ερωτήσεις

Το πολυ(γαλακτικό οξύ) ή πολυγαλακτικό οξύ ή πολυλακτίδιο (PLA) είναι ένας βιοδιασπάσιμος και βιοδραστικός θερμοπλαστικός αλειφατικός πολυεστέρας που προέρχεται από ανανεώσιμες πηγές, όπως το άμυλο καλαμποκιού,  το άμυλο, ή το ζαχαροκάλαμο. Το 2010, το PLA είχε το δεύτερο υψηλότερο όγκο κατανάλωσης όλων των βιοπλαστικών στον κόσμο. Χρησιμοποιείται κυρίως για την κατασκευή ειδών συσκευασίας και για εκτυπωτές 3D.

Τα είδη απο PLA είναι κομποστοποιήσιμα, πράγμα που σημαίνει οτι το καλύτερο είναι να τα πετάξουμε σε κομποστοποιητή. Εαν δεν έχουμε / βρισκόμαστε κοντά σε κάποιο κομποστοποιητή τότε τα πετάμε στα σκουπίδια και σίγουρα οχι στα ανακυκλώσιμα καθότι αυτό μπορεί να αχρηστέψει όλα τα ανακυκλώσιμα.

Σε παραγγελίες άνω των 200€ μέσω του eshop μας παρέχουμε έκπτωση 8%. Για να την ενεργοποιήσετε γράψτε 200 στο εκπτωτικό κουπόνι που θα σας ζητηθεί.  Πέρα απο αυτή την έκπτωση, ανα περιόδους εκδίδουμε νέες εκπτώσεις, για να τις λαμβάνετε εγγραφείτε στο newsletter μας

Το κατάστημά μας βρίσκεται στην Αττική. Παραδίδουμε την παραγγελία σας εντός Αττικής στη διεύθυνση που θα μας δώσετε. Εάν βρίσκεστε εκτός Αττικής, θα πάμε την παραγγελία σας σε μεταφορική και απο εκεί αναλαμβάνετε τα μεταφορικά έξοδα.

Σε παραγγελίες άνω των 60€, τα μεταφορικά είναι δωρεάν. Σε κάθε άλλη περίπτωση είναι 3.5€.

Στις τιμές των προϊόντων μας δεν περιλαμβάνεται ΦΠΑ 24%. Κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας προστίθεται ο ΦΠΑ και πιθανά έξοδα αποστολής.

elΕλληνικά
en_GBEnglish (UK) elΕλληνικά